Coaching

Als Nationaal MediaCoach sta ik klaar om individuen en groepen te ondersteunen bij het bereiken van een digitale balans en het bevorderen van hun welzijn.

Ik help je graag bij het beheersen van je schermgebruik en het aanleren van waardevolle strategie├źn voor een digitale detox. Samen zorgen we ervoor dat je actief deelneemt aan media in plaats van passief te consumeren. Ik moedig je aan om offline activiteiten en sociale interactie te stimuleren, zodat je een evenwichtige levensstijl kunt ontwikkelen.

Door bewuste keuzes te maken en een gezonde relatie met digitale media op te bouwen, kun je je algehele welzijn verbeteren. Ik ben er om je te begeleiden, als een betrouwbare gids en mentor, terwijl je navigeert door de complexe digitale wereld. Met mijn coachende vaardigheden, waaronder luisteren, vragen stellen, aanmoedigen en empowerment, help ik je om je digitale vaardigheden te verbeteren en je mediawijsheid te vergroten.

Samen gaan we op een enthousiaste ontdekkingsreis om de kracht van digitale balans en welzijn te ontketenen. 

Neem vandaag nog contact met me op en laat me je helpen om je digitale leven in balans te brengen. Bereid je voor op een leven vol veerkracht, voldoening en harmonie in het digitale tijdperk!