Leraar voor 1 dag

Ontdek boeiende en interactieve workshops en lessen van Cyberjuf, die speciaal ontworpen zijn voor het reguliere primair en voortgezet onderwijs en buitenschoolse opvang (BSO). Met gebruik van bewezen lesmateriaal zoals Hackshield en FutureNL, leren kinderen en jongeren over digitale geletterdheid, mediawijsheid en cyberweerbaarheid. Deze lessen sluiten perfect aan op de leerdoelen van Stichting Leerplan Ontwikkeling (SLO), waaronder burgerschap, taal, communicatie, creatief denken en wereldoriëntatie.

Als Cyberjuf help ik kinderen kritisch te denken, verantwoordelijkheid te nemen en zichzelf te beschermen tegen online risico’s. Mijn doel is om hen bewust te maken, te empoweren en te begeleiden bij het opbouwen van een positieve en veilige digitale wereld.

Bovendien kun je Cyberjuf ook als vervangende leerkracht inschakelen bij afwezigheid of gebrek aan. Of het nu voor een hele dag of een dagdeel is, in één groep of roulerend over verschillende groepen, ik sta klaar om een naadloze overgang te garanderen. 

Ik werk samen met Qrabbl, mocht je school of BSO daarbij aangesloten zijn dan kan het via dat platform direct geregeld worden. Je kunt ook rechtstreeks contact opnemen met Cyberjuf via onderstaande knop. 

Laat je kinderen en jongeren profiteren van deze waardevolle educatieve ervaring!