Voorlichting

Ontdek waardevolle kennis en praktische tips over mediaopvoeding en een veilige online omgeving voor je kind bij Cyberjuf! Of het nu via een ouderavond, webinar, blogs of sociale media is, Cyberjuf staat met veel enthousiasme klaar om jou te begeleiden.

Leer de basisprincipes van mediawijsheid en begrijp de cruciale rol die jij als opvoeder speelt. Ontdek hoe je een positieve invloed kunt uitoefenen op het mediagebruik van je kind. Bij Cyberjuf krijg je de ruimte om vragen te stellen, ervaringen te delen en samen een ondersteunende gemeenschap van opvoeders op te bouwen.

Mijn doel is om jou als ouder of opvoeder te helpen je kinderen en jongeren in de digitale wereld te begeleiden. Ik wil dat jij een positief digitaal voorbeeld bent en samen met je kind werkt aan een veilige online omgeving.

Kies zelf het onderwerp waar je meer over wilt weten, zoals online veiligheid en privacy, online pesten, gamen, sociale media, kunstmatige intelligentie of digitale geletterdheid.

Volg Cyberjuf op sociale media en neem contact op om een inspirerend voorlichtingsmoment te organiseren of deel te nemen. 

Ontdek een schat aan waardevolle kennis en praktische tips over mediaopvoeding en een veilige online omgeving voor je kind. Samen zorg ik voor een verantwoorde en leuke digitale ervaring!